Zo werkt de voucher

1

Je koopt online een voucher aan en drukt deze thuis af.

2

De afgedrukte voucher kan je meteen gebruiken als geschenk en afgeven. (De voucher is 6 maanden geldig)

3

De gelukkige ontvanger van de voucher kan hiermee naar het infopunt in K in Kortrijk en die omruilen voor een Kortrijk Cadeaubon (MasterCard-systeem).

4

De Kortrijk Cadeaubon is 12 maanden geldig (dag op dag, vanaf activatie) in de deelnemende handelszaken, conform de voorwaarden van Kortrijk Cadeaubon.

Voorwaarden bij de Kortrijk Cadeaubon Voucher

De volgende voorwaarden zijn van toepassing:

  1. Deze voucher is 6 maanden geldig. Bij validatie (bij het verkooppunt in de K naar een geldige kortrijk cadeaubon) is de bon 1 jaar geldig. Je krijgt effectief een kaart mee die je kan gebruiken bij de deelnemende handelaars
  2. Je kan de voucher slechts één keer gebruiken. Onze medewerkers aan de balie scannen de unieke code en zien direct of deze al werd gebruikt of nog valideerbaar is. 
  3. Deze voucher is geen betalingsmiddel bij de deelnemende handelaars. Je kan deze enkel inwisselen (bij de balie van de K) voor een effectieve Kortrijk cadeaubon zoals hierboven beschreven. 
  4. De Kortrijk Cadeaubon werkt volgens het mastercardsysteem en de algemene voorwaarden zijn zoals steeds van toepassing. 
  5. Indien bijkomende vragen of een probleem kan je een mail sturen naar info@kortrijkcadeaubon.be. Gelieve zoveel mogelijk info (code, datum, …) door te geven en een geldig telefoonnummer of gsm-nummer zodoende wij je indien nodig telefonisch kunnen bereiken.

Onverwachts een feestje en een geschenk nodig?

Op zoek naar een leuk cadeau waar je iedereen gelukkig mee maakt? Kies dan voor de Kortrijk Cadeaubon.  

Vanaf nu kan je ook online een voucher aankopen! Je kan kiezen uit zes bedragen. Deze voucher kan je dan eenvoudig thuis afdrukken en schenken aan de gelukkige.

De gelukkige ontvanger van deze voucher kan hiermee naar de balie van K in Kortrijk gaan, en krijgt in ruil een Kortrijk Cadeaubon ter waarde van het bedrag van deze voucher.

Opgelet: voorlopig kan enkel het verkooppunt van K in Kortrijk de voucher effectief activeren naar een Kortrijk Cadeaubon.